Kovesi, cantecul lebedei? Un mare pericol

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 07:35
1024 citiri
Kovesi, cantecul lebedei? Un mare pericol

1.250 de inculpati trimisi in judecata pentru fapte de coruptie la nivel inalt si mediu. Intre ei un prim-ministru, 5 ministri, 16 deputati si 5 senatori. Masuri asiguratorii de aproape jumatate de miliard de euro. 970 de inculpati condamnati definitiv de instantele de judecata.

Sunt cifre din bilantul DNA pe 2015 care dau dimensiunea a ceea ce eu nu ma sfiesc sa numesc eroism contemporan. Eroismul unei femei, pe numele ei Laura Codruta Kovesi, si al unei echipe pe care o conduce, echipa procurorilor DNA care a intrat cu tancul, asumandu-si toate riscurile si cu un urias efort, in tenebrele Romaniei capturate. Putem spune, cred fara sa gresim, ca DNA este in acest moment cea mai performanta institutie publica din Romania.

In aceste conditii, reinvestirea dnei Kovesi, anuntata de ministrul Justitiei, mi se pare nu numai logica, ci si de bun simt.

Dar ma tem teribil ca acest bilant fara precedent, acest tavalug anticoruptie, sa nu fie cantecul lebedei, din cauza unei decizii CCR ...citeste mai departe despre "Kovesi, cantecul lebedei? Un mare pericol" pe Ziare.com

#Kovesi bilant DNA, #CCR interceptari SRI , #Stiri Administratie