Kovesi ataca din nou Fiscul: Noi oferim totul pe tava ANAF-ului. Daca nu se descurca, sa lase pe altii

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 23:15
1065 citiri
Kovesi ataca din nou Fiscul: Noi oferim totul pe tava ANAF-ului. Daca nu se descurca, sa lase pe altii
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a criticat, din nou, joi seara, ANAF-ul.

Sefa DNA a sustinut ca nu institutia sa trebuie sa recupereze prejudiciul din dosarele in care s-au obtinut hotarari judecatoresti.

"Obligatia noastra este sa identificam banii si bunurile, dupa care sa le sechestram. Le punem intr-o tava si oferim tava ANAF-ului. Cand hotararea judecatoreasca ramane definitiva si ANAF-ul trebuie sa execute efectiv aceste hotarari de condamnare", a spus Kovesi la Digi 24.

Sefa DNA a precizat ca spera ca lucrurile se vor schimba in continuare, pentru ca DNA a indisponibilizat valori si bunuri in cuantum de aproape 190 de milioane de euro.

"Aceste sume se tot aduna. Trebuie sa existe un moment zero in care statul sa inceapa sa execute sume si sa incaseze acesti bani la bugetul de stat. Daca Ministerul Finantelor nu se descurca cu acest lucru, atunci poate sa dea aceasta atributie institutiilor din sistemul judiciar, la Ministerul ...citeste mai departe despre "Kovesi ataca din nou Fiscul: Noi oferim totul pe tava ANAF-ului. Daca nu se descurca, sa lase pe altii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi atac ANAF, #Kovesi ANAF, #Kovesi ANAF recuperari prejudiciu , #Stiri Administratie