Kovesi anunta ca DNA face apel la condamnarile din dosarul Microsoft

Vineri, 25 Martie 2016, ora 13:21
1126 citiri

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat vineri ca institutia pe care o conduce va face apel in cazul deciziei date in ziua precedenta de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul Microsoft.

"Am inregistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cererea de apel. Urmeaza sa o motivam in zilele urmatoare", a declarat procurorul sef al DNA.

Intrebata daca i s-au parut prea mici pedepsele primite de cei patru condamnati in prima instanta in dosarul Microsoft, Laura Codruta Kovesi a spus ca nu poate sa comenteze o decizie a instantei, insa argumentele DNA se vor vedea in momentul in care va fi depusa motivarea cererii de apel.

Judecatorii ICCJ l-au condamnat, joi, in dosarul Microsoft, pe fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan - zis Pinalti - la trei ani de inchisoare cu executare, cea mai mare pedeapsa din dosar, el fiind singurul care nu si-a recunoscut faptele in totalitate.

Cocos, Pinalti si Gabriel Sandu, inchisoare cu ...citeste mai departe despre "Kovesi anunta ca DNA face apel la condamnarile din dosarul Microsoft" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi apel Microsoft, #condamnari dosar Microsoft , #Stiri Administratie