Klaus Iohannis: Nu mai putem lasa coruptia sa se intinda pana ucide

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 21:16
1052 citiri
Klaus Iohannis: Nu mai putem lasa coruptia sa se intinda pana ucide
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un apel la unitate si compasiune, duminica seara, dupa incendiul din clubul bucurestean Colectiv, unde au decedat 30 de persoane si peste 140 au fost ranite.

"Dragii mei compatrioti, ma adresez astazi fiecaruia dintre dumneavoastra. Traversam o grea incercare, o tragedie cumplita a lovit sute de familii din Romania", isi incepe Iohannis mesajul pe Facebook.

"Fie ca ne indreptam gandul spre cei care au pierit in incendiul devastator, fie ca ne rugam pentru sanatatea si supravietuirea tinerilor care se lupta in spitale, trebuie sa privim aceasta tragedie cu toata compasiunea si toata responsabilitatea", spune Iohannis, care arata ca "sunt momente cand o natiune isi da masura coeziunii si a tariei sale" si "astazi putem sa aratam cu totii ca ne pasa si ca suntem uniti".

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

"Ne-au aratat-o sute de asistente si medici care au venit la spitalele lor fara sa fie chemati, miile... citeste mai departe despre "Incendiu in Club Colectiv: Iohannis - Nu mai putem lasa coruptia sa se intinda pana ucide (Video) " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis incendiu club Colectiv, #Iohannis mesaj incendiu Bucuresti , #Stiri Administratie