Jurnalistii Sky News, urmariti penal pentru reportajul cu traficantii de arme din Romania

Miercuri, 17 August 2016, ora 14:04
936 citiri
Jurnalistii Sky News, urmariti penal pentru reportajul cu traficantii de arme din Romania
Foto: captura Digi24 (Arhiva)

Jurnalistii de la Sky News care au realizat reportajul despre traficul de arme din Romania sunt urmariti penal de DIICOT.

Potrivit News.ro, procurorii ii acuza de transmitere de informatii false care ar putea afecta securitatea nationala a statului roman prin inducerea in eroare a autoritatilor europene si pentru initierea unui grup infractional organizat.

Vinerea trecuta, cei trei asa-zisi traficanti de arme din reportajul falsificat al Sky News au fost arestati preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti (CAB).

Informatia referitoare la jurnalistii britanici apare in motivarea deciziei CAB, informeaza televiziunile de stiri.

Potrivit News.ro, in cererea de arestare preventiva procurorii DIICOT au aratat ca dupa identificarea acestora, in 11 august, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Stuart Ramsay si alti doi jurnalisti britanici de la Sky News, pentru comunicare de informatii false, informatia fiind mentionata in motivarea deciziei de la Curtea ...citeste mai departe despre "Jurnalistii Sky News, urmariti penal pentru reportajul cu traficantii de arme din Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jurnalisti Sky News urmariti penal , #Stiri Administratie