Jump to SMART-ERomania organizeaza conferinta "Transport Inteligent, Trafic Inteligent"

Luni, 15 Octombrie 2018, ora 18:44
1146 citiri
Jump to SMART-ERomania organizeaza conferinta "Transport Inteligent, Trafic Inteligent"

Jump to SMART-ERomania, in parteneriat cu Comisia pentru Transporturi si Infrastructura a Parlamentului Romaniei si Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP), organizeaza pe 16 octombrie, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu, incepand cu ora 9:00, Conferinta "Transport Inteligent, Trafic Inteligent".

Vom discuta teme de interes pentru orase si locuitorii lor, cum ar fi reducerea CO2 in trafic, incurajarea transportului public si persinal cu vehicule care nu polueaza, reducereatimpului de cautare a unui loc de parcareprinsistemele de smart parking si parking shared, managementul traficului, importanta IoT si BIG DATA in trafic, schimbarea si educarea cetatenilor in ideea car-sharing, bike sharing etc.

La eveniment vor participa membrii Comisiei de Transport din Camera Deputatilor, reprezentanti ai administratiei locale (primari, viceprimari, city manageri), reprezentanti ai Parlamentului, reprezentanti ai Guvernului, reprezentanti ai Corpului diplomatic, companii private din transport, IT&C, etc, reprezentanti ai firmelor care si-au schimbat flota auto, reprezentanti ai ONG-urilor, speakeri din strainatate etc.

In parcarea Parlamentului, vor fi expuse masini electrice, hibrid si pe cng, in dorinta de a vedea si "testa" de aproape beneficiile transportului curat.

Parteneri institutionali ai Conferintei sunt Comisia de Transporturi din Camera Deputatilor, parteneriate cu Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP), CIO Council, Asociatia Vehiculelor Electrice din Romania (AVER), companii, printre care, Mercedes Benz Romania, Automobile Bavaria Romania, Iveco, BCR (e GO), SAP, Nissan, UBER, KIA, Swarco, Ford, Get Pony etc. De asemenea, avem parteneriate media cu Agerpres, Radio Romania Actualitati, National FM, AutoBild, Ziare.com, Business24, Cariere.

Evenimentele Jump to SMART-ERomania sunt organizate de jumptosmart.ro si Ideativa Mind.

Jaime Ruiz Huescar este unul dintre invitatii speciali ai Conferintei. El este managerul de e-mobilitate al orasului Murcia, Spania si speaker international in viitorul mobilitatii urbane. Este coordonatorul grupului energetic RECI, reteaua spaniola de orase inteligente, unde actioneaza ca facilitator pentru impartasirea celor mai bune practici intre principalele orase din Spania si, de asemenea, coordonatorul proiectelor inteligente ale ALEM, Agentia pentru schimbarile climatice din Murcia. In plus, Jaime joaca un rol activ in retelele europene cele mai relevante, axate pe initiativele de mobilitate inteligenta si mobilitate durabila.

Un alt invitat, Daniel van Motman, este directorul proiectului Crowd Management din Amsterdam. Este expert in domeniul gestionarii traficului si lucreaza pentru Departamentul de Management al Traficului de la Amsterdam, ca Director pentru Districtul Zuidoost (Sud-Estul Amsterdamului) .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Transport Inteligent, #Trafic Inteligent , #Stiri Administratie