Judecatori implicati in dosar de mita: Spaga in pastravi, whiskey si un ceas cu cuc

Luni, 31 Martie 2014, ora 12:59
1756 citiri
Judecatori implicati in dosar de mita: Spaga in pastravi, whiskey si un ceas cu cuc
Foto: Arhiva

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au inceput urmarirea penala fata de patru judecatori, un avocat si mai multe persoane intr-un dosar de mita. Magistratii sunt acuzati de favorizarea infractorului, primind mita bani, pastravi, whiskey si un ceas cu cuc.

In acest dosar, doi judecatori de la Tribunalul Bihor si unul de la Curtea de Apel Oradea, fost magistrat al primei institutii, sunt acuzati de abuz in serviciu cu obtinere de foloase, fals intelectual si favorizarea infrcatorului. Este vorba despre Ovidiu Daniel Galea, Raluca Beatrix Cuc, respectiv Daniela Denisa Vidican, potrivit unui comunicat al DNA.

La randul sau, o judecatoare din cadrul Curtii de Apel Oradea, Florica Roman, este acuzata de trafic de influenta, favorizarea faptuitorului si complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Procurorii sustin ca Tribunalul Bihor a dispus condamnarea unui inculpat la ...citeste mai departe despre "Judecatori implicati in dosar de mita: Spaga in pastravi, whiskey si un ceas cu cuc" pe Ziare.com

#judecatori mita pastravi, #judecatori Tribunal Bihor mita, #urmarire penala judecatori mita , #Stiri Administratie