Ion Smeeianu, nou presedinte al CA de la Posta

Vineri, 11 Mai 2012, ora 21:15
3388 citiri
Ion Smeeianu, nou presedinte al CA de la Posta

Ion Smeeianu este noul presedinte al Consiliului de Administratie din Compania Nationala Posta Romana, au declarat, vineri, pentru Agerpres, surse din Ministerul Comunicatiilor.

Acesta ar putea sa ocupe saptamana viitoare si functia de director general al companiei, prin cumul de functii, pozitie detinuta anterior de Daniel Neagoe.

Ion Smeeianu a mai ocupat functii importante in guvernul Nastase, fiind presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), dar si secretar de stat.

Fostul ministrul al Comunicatiilor, Razvan Mustea-Serban, a anuntat in data de 3 mai ca toti membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana care au fost numiti provizoriu isi vor da demisia din functie odata cu incheierea mandatului sau.

"Toti membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, care au fost numiti provizoriu, isi vor da demisia odata cu plecarea mea din acest mandat", a precizat Mustea.

Potrivit datelor ANAF, Posta Romana are o datorie de peste 30,624 milioane lei la bugetul de stat, in primul trimestru al acestui an, cea mai mare parte din suma, aproximativ 23,496 milioane lei, provenind din taxa pe valoarea adaugata. Alte 7 milioane lei reprezinta dobanzi si penalitati si 114.750 lei din alte impozite si taxe.

Compania Nationala Posta Romana a raportat in ianuarie 2012 un profit brut de 1,4 milioane de euro, cu 16,6% mai mare decat cel inregistrat in luna decembrie a anului precedent.

#Ion Smeeianu, #presedinte consiliu administratie, #posta romana, #presedinte ANRC , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  2. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  3. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  6. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"