Iohannis, de urgenta la Bruxelles pentru criza imigrantilor: Razboiul sileste oameni sa ia calea refugiului

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 19:02
1062 citiri
Iohannis, de urgenta la Bruxelles pentru criza imigrantilor: Razboiul sileste oameni sa ia calea refugiului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va merge joi la Bruxelles, dupa ce Donald Tusk, liderul Consiliului European, a convocat un summit extraordinar ca raspuns la criza imigrantilor care vin pe mare dinspre Africa de Nord.

Seful statului a subliniat ca problema refugiatilor nu a fost niciodata mai acuta, in contextul tragediei de pe Marea Meditenara in care peste 800 de imigranti au murit, dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat.

Ironia sortii: De ce s-a scufundat de fapt nava cu 800 de imigranti in Mediterana

"Razboiul, dictaturile ori coruptia generalizata silesc oameni din multe tari ale lumii sa-si paraseasca satele si orasele si sa ia calea refugiului. Traficanti de toate felurile promit sa-i duca in tari libere de violenta si persecutie.

Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta si, de aceea, maine (joi - n.red.) particip la reuniunea extraordinara a Consiliului European care va cauta solutii pentru criza migratiei", a scris pe Facebook ...citeste mai departe despre "Iohannis, de urgenta la Bruxelles pentru criza imigrantilor: Razboiul sileste oameni sa ia calea refugiului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Bruxelles migranti, #Klaus Iohannis criza imigranti , #Stiri Administratie