Ioana Basescu, Udrea si Andronic, trimisi in judecata in dosarul campaniei prezidentiale din 2009

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 12:39
1353 citiri
Ioana Basescu, Udrea si Andronic, trimisi in judecata in dosarul campaniei prezidentiale din 2009
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic au fost trimisi in judecata, miercuri, alaturi de alti inculpati, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009 a fostului presedinte Traian Basescu.

Elena Udrea este acuzata de instigare la luare de mita si spalare a banilor, Ioana Basescu, notar si fiica lui Traian Basescu, este trimisa in judecata pentru instigare la delapidare si instigare la spalarea banilor, iar Dan Andronic pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, se arata intr-un comunicat remis presei de DNA.

Elena Udrea si Ioana Basescu sunt sub control judiciar, dar Dan Andronic este judecat in libertate.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Gheorghe Nastasia, fost secretar general a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru luare de mita, si Victor Tarhon, fost presedinte al CJ Tulcea, tot pentru luare de mita, in timp ce Ioan Silviu Wagner, director al unei societati comerciale cu capital majoritar de stat, este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare.

- continua - ...citeste mai departe despre "Ioana Basescu, Udrea si Andronic, trimisi in judecata in dosarul campaniei prezidentiale din 2009" pe Ziare.com

#Udrea Ioana Basescu judecata campanie, #Udrea Basescu Andronic judecata DNA , #Stiri Administratie