Ioan Oltean, trimis in judecata in dosarul ANRP

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 13:24
805 citiri
Ioan Oltean, trimis in judecata in dosarul ANRP
Foto: Ziare.com

Deputatul PNL Ioan Oltean a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de Crinuta Dumitrean, fost presedinte al ANRP, intr-un dosar privind acordarea unor despagubiri supraevaluate pentru un teren din municipiul Pitesti, prejudiciul ridicandu-se la aproape 100 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al DNA, Ioan Oltean este acuzat de complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, iar Crinuta Dumitrean de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata opt inculpati, cei mai multi fiind la data comiterii faptelor membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP.

Printre cei opt se numara si Sergiu Diacomatu, la data faptelor vicepresedinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, deputatul PNL Catalin ...citeste mai departe despre "Ioan Oltean, trimis in judecata in dosarul ANRP" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioan Oltean trimis judecata, #Crinuta Dumitrean trimisa judecata, #Ioan Oltean dosar ANRP , #Stiri Administratie