Ioan Oltean, la un pas de arestare: Nimeni nu ne poate apara decat Cel de sus (Video)

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 13:44
1180 citiri
Ioan Oltean, la un pas de arestare: Nimeni nu ne poate apara decat Cel de sus (Video)
Foto: Captura Digi 24

Deputatul PNL Ioan Oltean a negat toate acuzatiile aduse de procurorii anticoruptie in dosarul ANRP 4, spunand ca nu a fost niciodata la nicio biserica din localitatea Chitila si nici nu a luat mita.

Ioan Oltean a stat de vorba cu jurnalistii, miercuri, dupa ce a fost audiat in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, care a formulat un aviz pozitiv privind cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii parlamentarului liberal.

"Un lucru este esential: nu am fost niciodata in localitatea Chitila si nu am fost nici la biserica din Chitila, nu l-am cunoscut pe denuntator, parintele Alexandrescu - daca pot sa-i spun parintele Alexandrescu - si nu am luat bani de la Mihai Rotaru", a declarat Ioan Oltean la iesire din sedinta comisiei.

Rugat sa comenteze acuzatia anchetatorilor ca era ca un sef pentru Crinuta Dumitran, fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), deputatul PNL a raspuns scurt: "Eu nu am fost sef nicaieri decat presedinte ...citeste mai departe despre "Ioan Oltean, la un pas de arestare: Nimeni nu ne poate apara decat Cel de sus (Video)" pe Ziare.com

#Ioan Oltean comisie, #Ioan Oltean aviz arestare, #Ioan Oltean DNA , #Stiri Administratie