Invitatii Ziare.com George T. Sipos: Nationala impuscare in picior

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 22:32
1266 citiri
Invitatii Ziare.com George T. Sipos: Nationala impuscare in picior

Ca romani, avem o diabolica tendinta de a ne impusca in picior, de a ne pune in situatii care ne dezavantajeaza si care ne creeaza o imagine proasta ca natiune si ca tara.

Indiferent de propaganda guvernamentala de promovare a tarii peste hotare si de sumele enorme cheltuite pentru a ne prezenta intr-o lumina diferita in fata restului lumii, orice eforturi devin irelevante atunci cand strainii veniti in tara raman cu amintiri amare si nu sunt dispusi sa revina vreodata.

Scriu aceste randuri sub impresia unei povestiri teribile intamplata anul trecut in Bucuresti unui bun amic de-al meu de la University of Chicago, profesor de astrofizica.

Amicul, sa-i spunem "Raul", este mexican, dar acest detaliu biografic nu ar trebui sa aiba vreo importanta, daca culoarea pielii lui nu ar fi devenit o problema de indata ce a aterizat in Romania, din cauza rasismului inerent al unei bune parti a populatiei tarii noastre.

Astrofizician bine-cunoscut, "Raul" a fost invitat anul trecut sa ...citeste mai departe despre "Invitatii Ziare.com George T. Sipos: Nationala impuscare in picior" pe Ziare.com

#Romania turisti brutalizati, #Romania agresiune, #Romania ocazii pierdute , #Stiri Administratie