Inundatii si zapada in 54 de localitati - zone ramase fara curent, drumuri cu probleme

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 12:01
868 citiri
Inundatii si zapada in 54 de localitati - zone ramase fara curent, drumuri cu probleme

La acest moment nu sunt localitati izolate si nici persoane in pericol, desi in ultimele 24 de ore peste 1.200 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne cu aproximativ 600 de mijloace au intervenit pentru limitarea efectelor meteo periculoase in 54 de localitati din 12 judete.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar de politie Monica Dajbog, apele au inundat 20 de locuinte din judetele Olt, Mehedinti, Valcea si Giurgiu, si 66 de curti si gradini din Olt, Dambovita, Mehedinti, Arges, Valcea, Gorj, Ilfov si Giurgiu.

Se intervine in continuare in 25 de localitati din judetele Dambovita, Giurgiu, Olt, Teleorman, Arges, Dolj, Valcea si Ilfov, a informat purtatorul de cvant al MAI sambata, intr-o conferinta de presa.

Interventii in curs de desfasurare

La acest moment nu sunt localitati izolate si nici persoane in pericol. In cursul noptii trecute o situatie mai deosebita a fost in localitatea Babeni, judetul Valcea unde, digul canalului ...citeste mai departe despre "Inundatii si zapada in 54 de localitati - zone ramase fara curent, drumuri cu probleme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inundatii zapada drumuri blocate, #inundatii localitati izolate , #Stiri Administratie