Instanta a decis: Greva ROMATSA e legala. Aeroporturi blocate pe 1 septembrie

Vineri, 28 August 2015, ora 12:24
1541 citiri
Instanta a decis: Greva ROMATSA e legala. Aeroporturi blocate pe 1 septembrie
Foto: B1 TV

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au dat, vineri, castig de cauza sindicalistilor de la ROMATSA, respingand contestatia conducerii institutiei la decizia acestora de a intra in greva generala la data de 1 septembrie.

Magistratii care au judecat aceasta speta au hotarat ca angajatii ROMATSA pot sa protesteze si sa isi ceara drepturile, in conditiile in care ei au anuntat ca pe 1 septembrie vor asigura traficul doar pentru o treime din cursele aeriene, ca urmare a faptului ca revendicarile lor nu au fost solutionate, relateaza Digi24.

Decizia e executorie, insa nu e definitiva, pentru ca se poate face apel in termen de 10 zile. Totusi, trebuie asteptata motivarea deciziei instantei, iar aceasta ar putea veni dupa 1 septembrie.

Sindicalistii aflati in sala de judecata au aplaudat decizia judecatorilor, la fel si colegii lor care asteptau in afara tribunalului.

Avocatul sindicalistilor a subliniat in fata judecatorului faptul ca negocieri cu conducerea institutiei si a... citeste mai departe despre "Instanta a decis: Greva ROMATSA e legala. Aeroporturi blocate pe 1 septembrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva legala ROMATSA, #greva controlori trafic aerian , #Stiri Administratie