Infrastructura primitiva in Romania: Capitala are 200 de strazi neasfaltate

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 09:24
1223 citiri
Infrastructura primitiva in Romania: Capitala are 200 de strazi neasfaltate
Foto: Arhiva Ziare.com

O problema reala pentru soferi, dar si pentru cetatenii Bucurestiului o reprezinta strazile neasfaltate, care nu sunt putine la numar.

Cel putin 200 de artere ale Capitalei arata de fapt ca drumuri din mediul rural.

Potrivit Digi24, in Sectorul 1 se gasesc 62 astfel de strazi, la marginea Sectorului 5 sunt 31, iar in Sectorul 4 sunt cel putin 24 de artere neasfaltate. Sectorul 3 are 34 de artere lipsite de asflat si trotuare, iar Sectorul 6 are 23. Singura unitate administrativa din Capitala lipsita de artere neasfaltate este Sectorul 2.

Localnicii sunt nemultumiti, mai ales in conditiile in care pe timp de vreme rea, in special cand ploua, strazile devin noroioase si greu de circulat.

Autoritatile cunosc problema, insa nu sunt prevazute schimbari sau investitii in infrastructura.

"Intr-adevar, conditiile nu sunt bune, dar incercam sa le tinem la un nivel circulabil. Anul acesta in buget avem prevazuti bani pentru cele trei strazi, care sunt in procedura de licitatie, Bujorului, Liliacului si Nuferilor", a declarat Cosmin Fodoroiu, director executiv al directiei de investitii din cadrul Primariei Sectorului 1.

"Este un proces complex. Si va spun ca alocarea de finantare se va face si anul acesta, tot in functie de numarul de locatari care sunt pe teritoriul respectiv", a spus si arhitectul-sef al Sectorului 3, Stefan Dumitrascu, pentru Digi24.

Un pod de pe DN1 e pericol public pentru soferi: Se vor lua masuri dupa ce o sa pateasca cineva ceva!Ministerul Transporturilor se lauda ca va repara 35 kilometri din Autostrada Soarelui in 3 ani. Lucrarile incep, desigur, varaSemnal de alarma: Centura Comarnic risca sa ajunga "centura muzeu" - unde duce unul dintre capete... citeste mai departe despre "Infrastructura primitiva in Romania: Capitala are 200 de strazi neasfaltate" pe Ziare.com

#strazi neasfaltate Bucuresti, #strazi neasfaltate Capitala , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  5. Industria de bunăstare prinde avânt în România. Un trend cunoscut ascunde nereguli imense
  6. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  7. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”
  8. Un nou glonț tras de Bruxelles în piciorul economiei europene? Marii producători de automobile trag semnalul de alarmă
  9. Începe haosul! Se închide traficul de pe Valea Oltului. Care sunt rutele ocolitoare și variantele cu trenul
  10. Bucureștiul va avea un drum expres: "Era o stradă îngustă din pământ, plină de gropi și noroaie." Cum arată acum Valea Largă, din Sectorul 6 VIDEO