Incepe procesul in dosarul #Colectiv. Toate contestatiile au fost respinse

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 15:15
1673 citiri
Incepe procesul in dosarul #Colectiv. Toate contestatiile au fost respinse
Foto: Arhiva/Ziare.com

Tribunalul Bucuresti a respins, joi, toate contestatiile si exceptiile formulate in dosarul patronilor clubului Colectiv si dispune inceperea judecarii cauzei. Judecatoria Sectorului 4 urmeaza sa stabileasca primul termen.

Dosarul Colectiv, in care sunt judecati pentru ucidere din culpa patronii clubului Colectiv si administratorii firmei care au instalat artificiile folosite in seara concertului din 30 octombrie 2015, a ajuns in instanta in 28 aprilie 2016. Dupa aproape sase luni in care a fost in procedura de camera preliminara, Judecatoria Sectorului 4 a dispus inceperea judecarii pe fond.

Tribunalul Bucuresti a apreciat ca toate contestatiile sunt nefondate si ca dosarul nu trebuie retrimis procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru refacerea rechizitoriului.

Hotararea Tribunalului Bucuresti este definitiva, astfel ca Judecatoria Sectorului 4 urmeaza sa stabileasca primul termen de judecare pe fond in dosarul Colectiv.

La dosar vor ...citeste mai departe despre "Incepe procesul in dosarul #Colectiv. Toate contestatiile au fost respinse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incepe proces Colectiv, #contestatii respinse Colectiv, #judecati Colectiv , #Stiri Administratie