Incepe demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnesti

Joi, 03 Mai 2018, ora 07:36
1177 citiri
Incepe demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnesti
Foto: Facebook/Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) incepe, joi, demolarea constructiilor amplasate pe traseul Pasajului Domnesti.

Pasajul, configurat sub forma de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersectia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 si Centura Bucuresti si are ca scop fluidizarea traficului rutier in zona. Proiectul va costa peste 91 de milioane de lei, fara TVA.

Potrivit CNAIR in prima faza are loc demolarea constructiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnesti, aflate pe raza Unitatii Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, in conformitate cu autorizatia de desfiintare nr. 331/25.04.2018.

Activitatile de demolare vor continua si pe raza localitatilor Clinceni, Domnesti si in Sectorul 6 Bucuresti, dupa obtinerea autorizatiilor de desfiintare pentru constructiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnesti.

"Proprietarii constructiilor au fost notificati inca de anul trecut ca sunt supusi procedurii e expropriere, iar la inceputul acestui an sumele cuvenite au fost depuse in conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. In cazul in care anumiti proprietari vor refuza sa paraseasca imobilele, CNAIR S.A. se va vedea nevoita sa apeleze la masura legala a executarii silite", precizeaza CNAIR.

Potrivit companiei, astfel de situatii ar duce, insa, la perturbarea constructiei Pasajului Domnesti, proiect de utilitate publica, destinat decongestionarii traficului rutier pe centura Capitalei si pe ruta Prelungirea Ghencea-Domnesti.

Pasajul suprateran de la Domnesti, configurat sub forma de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersectia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 si Centura Bucuresti si are ca scop fluidizarea traficului rutier in zona.

Constructia acestui pasaj, cu o lungime de 374 de metri, va costa peste 91 de milioane de lei, fara TVA si are ca termen de finalizare 24 de luni de la inceperea lucrarilor. ...citeste mai departe despre "Incepe demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnesti" pe Ziare.com

#imobile demolare Pasaj Domnesti, #CNAIR demolare imobile , #Stiri Administratie