Incendiul din SUA ne aminteste de #Colectiv: Nici ei n-au avut pe unde sa iasa UDPATE

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 19:22
1006 citiri
Incendiul din SUA ne aminteste de #Colectiv: Nici ei n-au avut pe unde sa iasa UDPATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Incendiul devastator din SUA, in care zeci de oameni au murit, ne aminteste de tragedia de la noi din clubul Colectiv, in urma careia 64 de tineri si-au pierdut viata.

UPDATE 19:20 - Bilantul tragediei a ajuns la 24 de morti, au anuntat autoritatile americane, care au stabilit ca petrecerea avea loc la etajul al doilea, de unde au fost recuperate cele mai multe cadavre. Nu se cunoaste pana acum cauza incendiului, insa pompierii au trei ipoteze: un show pirotehnic, un scurtcircuit sau o tigara. Bilantul initial era de noua morti si zeci de persoane date disparute.

Cele doua momente dramatice, cel din Colectiv si cel din depozitul din SUA, se aseamana inspaimantator de mult in cateva privinte, iar asta arata ca neglijenta poate provoca tragedii in orice colt al lumii.

Incendiul din SUA a izbucnit intr-un depozit transformat in club din Oakland, California. Flacarile au cuprins cladirea de doua etaje vineri seara, cand circa 100 de tineri se distrau la un concert de muzica ...citeste mai departe despre "Incendiul din SUA ne aminteste de #Colectiv: Nici ei n-au avut pe unde sa iasa UDPATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu SUA Colectiv, #incendiu SUA iesiri urgenta, #incendiu SUA morti , #Stiri Administratie