Incendiu in Colectiv Unul dintre patroni: In club puteau intra 800 de persoane. Nu am stiut ca se folosesc artificii

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 20:14
1006 citiri
Incendiu in Colectiv Unul dintre patroni: In club puteau intra 800 de persoane. Nu am stiut ca se folosesc artificii
Foto: Ziare.com

George Anastasescu, unul dintre actionarii clubului Colectiv, le-a spus procurorilor ca nu a stiut ca in seara spectacolului sustinut de formatia Goodbye to Gravity vor fi folosite artificii, iar numarul maxim al persoanelor care puteau intra in local era de 800, acesta fiind calculat "conform unor studii de pe Internet".

Pe de alta parte, Anastasescu a recunoscut ca cea de-a doua usa din club era inchisa inca din anul 2013, iar tavanul a fost curatat cu "apa si sampon".

Citeste toate stirile despre incendiul din Colectiv

In referatul prin care procurorii cer in instanta arestarea preventiva a celor trei actionari ai clubului Colectiv, se afla si declaratia data de George Anastasescu.

Incendiu in Colectiv Primul mesaj al unuia dintre patronii clubului

"Existau 3 modalitati de lucru, prima dintre ele, in care evenimentul era integral organizat de noi, cea de-a doua varianta in care inchiriam spatiul, dar mai putin barul, iar cea de-a treia varianta era sa inchiriem ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Unul dintre patroni: In club puteau intra 800 de persoane. Nu am stiut ca se folosesc artificii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu club Colectiv, #patron club Colectiv, #retinuti club Colectiv , #Stiri Administratie