Incendiu in Colectiv Unui ranit i se va monta un plaman artificial

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 15:33
1252 citiri
Incendiu in Colectiv Unui ranit i se va monta un plaman artificial
Foto: Ziare.com

Doi medici de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean Timisoara vor monta un plaman artificial unui pacient aflat in stare critica, victima a incendiului din clubul Colectiv, internat la Spitalul "Dr. Bagdasar-Arseni" din Bucuresti.

"Sunt doi medici de la ATI, dr. Marius Papurica si Claudiu Neamtu, care au plecat deja la Bucuresti, iar vineri mai pleaca inca cinci medici de ATI, care vor ramane acolo sa desfasoare activitate medicala, inclusiv serviciu de garda.

Cei doi colegi care au plecat sunt specialisti in plamanul artificial; Timisoara a fost primul centru care a primit si a utilizat plamanul artificial si ei s-au dus, in prima faza, sa instaleze un plaman artificial la un pacient aflat in stare critica. Ceilalti vor ramane acolo sa asigure activitatea medicala", a declarat, joi, prof. dr Marius Craina, manager general al Spitalului Judetean Timisoara.

Incendiu in Colectiv Cele mai noi detalii despre victimele din spitale

Potrivit lui ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Unui ranit i se va monta un plaman artificial" pe Ziare.com

#ranit incendiu plaman artificial, #ranit Colectiv plaman artificial, #incendiu club Colectiv , #Stiri Administratie