Incendiu in Colectiv Stingatoarele de pe piata sunt un pericol public. Pot exploda!

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 19:45
846 citiri
Incendiu in Colectiv Stingatoarele de pe piata sunt un pericol public. Pot exploda!
Foto: Ziare.com

Cererea de stingatoare a crescut foarte mult in urma tragediei din clubul Colectiv, insa piata este invadata de produse de proasta calitate, periculoase, din cauza lipsei controlului din partea autoritatilor, potrivit presedintelui Asociatiei Producatorilor de Stingatoare, Constantin Toma.

"Produsele sunt un pericol public. Ar trebui sa se discute ce inseamna ca stingatoarele sunt foarte proaste. In Israel s-a facut puscarie pe treaba asta. Pe vremea lui Ceausescu trimiteam stingatoarele din fabrica cu receptie militara. In momentul acesta, ce se vinde pe piata sunt produse contrafacute. (...) S-a vorbit despre un stingator de tip spray in cazul Clubului Colectiv. S-au dus cu un stingator de masina si s-a fasait. Nu a putut sa faca nimic", a declarat Toma.

Incendiu in Colectiv Mesaj de condoleante de la papa Francisc

Constantin Toma, care este proprietarul grupului de firme Romet, cu afaceri anuale de cateva sute de milioane de euro, mai spune ca Inspectoratul General pentru ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Stingatoarele de pe piata sunt un pericol public. Pot exploda!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stingatoare incendiu club Colectiv, #stingatoare incendiu China, #incendiu club Colectiv , #Stiri Administratie