Incendiu in Colectiv Romania a cerut ajutorul Marii Britanii la sapte zile de la tragedie

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 21:18
1006 citiri
Incendiu in Colectiv Romania a cerut ajutorul Marii Britanii la sapte zile de la tragedie
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat, joi, ca primul contact pe care l-a avut cu autoritatile romane dupa tragedia din clubul Colectiv a fost chiar in noaptea incendiului, in jurul orei 4:00 dimineata, si a precizat ca britanicii au primit o solicitare formala de ajutor pe 6 noiembrie.

"Primul contact pe care l-am avut cu autoritatile romane cred ca a fost in jurul orei 4:00 dimineata, sambata, 31 octombrie, cand am aflat despre incendiu si am sunat la Departamentul pentru Situatii de Urgenta. Apoi am ramas in contact pe parcursul saptamanii cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta, am avut mai multe discutii cu doctorul Arafat, de exemplu", a spus Brummell, intr-un briefing de presa.

Incendiu in Colectiv Arafat: Nu s-a gresit la interventie, s-a gresit din partea celor care arata cu degetul (Video)

Acesta a relatat ca marti, 3 noiembrie, doctorul Sarah Pape, specialist in domeniul arsurilor, a venit pe cont propriu la Bucuresti, aducand un ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Romania a cerut ajutorul Marii Britanii la sapte zile de la tragedie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#victime Colectiv Marea Britanie, #ajutor strainatate Colectiv , #Stiri Administratie