Incendiu in Colectiv Ponta da mana libera ISU sa inchida cluburile

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 13:11
931 citiri
Incendiu in Colectiv Ponta da mana libera ISU sa inchida cluburile
Foto: Digi 24 TV

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, marti, o reglementare prin care reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta vor avea posibilitatea de a verifica si inchide localurile care nu indeplinesc conditiile de siguranta pentru a functiona.

"Vreau sa modificam prin OUG si sa clarificam partea legislativa si competenta legislativa. Suntem intr-un moment in care, in cazuri speciale, trebuie sa luam masuri speciale. Avem iresponsabilitate si chiar lacomie din partea celor care desfasoara activitati comerciale.

(...) Adoptam OUG prin care dam putere directa celor de la ISU sa verifice aceste localuri in care au loc actiuni care implica foarte multa lume si sa ia pe loc masura inchiderii, sigilare.

(...) E un singur articol, care da dreptul ISU sa inchida cu un sigiliu, cum face ANAF, acele localuri si cluburi care pun viata in pericol celor care sunt acolo. Nu vrea nimeni sa opreasca cluburile si discotecile din Romania. Vrem sa le inchidem pe cele care au potentialul ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Ponta da mana libera ISU sa inchida cluburile" pe Ziare.com

#Ponta ISU controale, #Ponta OUG ISU cluburi, #Ponta ISU localuri , #Stiri Administratie