Incendiu in Colectiv: Nu a existat niciun fel de contract pentru focul de artificii

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 18:43
725 citiri

O angajata a firmei care a furnizat artificiile din Colectiv le-a spus anchetatorilor ca nu a existat niciun fel de contract intre compania la care lucreaza si Digidream, pentru focul de artificii de la club, ci a fost redactat de abia a doua zi dupa tragedie.

Andreea Sirbu, angajata a SC Golden Ideas Fireworks Artist, a declarat, in cadrul audierilor, ca, a doua zi dupa incendiul din Colectiv, a fost sunata pentru a-i cere lui Cristian Nita (directorul firmei) sa stearga din calculatorul de la birou actul aditional dintre aceasta societate si formatia care a organizat evenimentul.

"Nu cunosc scopul pentru care Nita Daniela Ioana (patroana firmei - n.red.) mi-a spus sa-i comunic lui Nita Cristian sa procedeze in felul acesta. Precizez ca Nita Daniela anterior, in cursul zilei de 31.10.2015, imi spusese mie sa sterg acele documente, dar am uitat, astfel ca l-am sunat pe Nita Cristian si i-am spus ce sa faca. (...)

Precizez ca in alte situatii nu mi s-a mai cerut sa sterg ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Nu a existat niciun fel de contract pentru focul de artificii" pe Ziare.com

#incendiu Colectiv contract artificii , #Stiri Administratie