Incendiu in Colectiv: Insotitorii pacientilor transferati ar putea fi ajutati cu bani - Banicioiu

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 20:54
864 citiri
Incendiu in Colectiv: Insotitorii pacientilor transferati ar putea fi ajutati cu bani - Banicioiu
Foto: captura Digi Tv

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, duminica seara, ca este luata in calcul acordarea unui suport financiar pentru rudele care ii insotesc pe pacientii transferati in strainatate si va fi infiintat un grup de interventie pentru consiliere si comunicare cu rudele victimelor.

Bilantul victimelor creste dramatic

21 dintre ranitii au fost transferati pana acum in cinci tari

"Intram in cea de-a doua faza de ingrijiri medicale si este nevoie sa asiguram atat pacientilor, cat si apartinatorilor acestora tot suportul nostru medical, psihologic si social. Toate eforturile de pana acum si de acum inainte se indreapta catre victime si familiile acestora.

De asemenea, vreau sa subliniez ca toate costurile aferente transportului si tratamentului pacientilor transferati in clinicile din strainatate, la recomandarea medicilor, vor fi suportate de catre autoritatile romane, indiferent de calitatea de asigurat a pacientului.

Ne gandim si la suport financiar pentru... citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Insotitorii pacientilor transferati ar putea fi ajutati cu bani - Banicioiu" pe Ziare.com

#ajutor financiar insotitori raniti, #incendiu Colectiv, #raniti transport strainatate , #Stiri Administratie