Incendiu in Colectiv Ce decizie cu privire la securitatea la incendiu a luat Senatul in luna martie

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 19:03
782 citiri
Incendiu in Colectiv Ce decizie cu privire la securitatea la incendiu a luat Senatul in luna martie
Foto: Ziare.com

Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Marius Obreja, a afirmat marti, in contextul tragediei de la clubul Colectiv, ca, in luna martie, membrii acestui for au adoptat un amendament la OUG 89/2014 care prevede sanctiuni pentru incalcarea grava a cerintei de securitate la incendiu.

Comisia a amendat, in martie, art. 44 din OUG 89/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al apararii impotriva incendiilor.

Incendiu in Colectiv Mesaj de condoleante de la papa Francisc

Articolul nou introdus prevede "amenda de la 30.000 la 100.000 lei si oprirea functionarii ori utilizarii constructiilor sau amenajarilor ca sanctiune contraventionala complementara pentru incalcarea grava a cerintei de securitate la incendiu in ceea ce priveste periclitarea vietii ocupantilor si fortelor de interventie, neasigurarea stabilitatii elementelor portante, respectiv a limitarii propagarii focului si fumului in interiorul ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Ce decizie cu privire la securitatea la incendiu a luat Senatul in luna martie" pe Ziare.com

#amendament OUG incendii, #incendiu club Colectiv, #incendiu club Bucuresti , #Stiri Administratie