Incendiu in Colectiv Cei 3 patroni ai clubului au fost arestati. A fost facuta si prima demitere

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 23:37
996 citiri
Incendiu in Colectiv Cei 3 patroni ai clubului au fost arestati. A fost facuta si prima demitere
Foto: Arhiva Ziare.com

Bilantul tragediei incendiului devastator din Clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 32 de morti, dupa ce marti dimineata o tanara de 27 de ani care era internata la Spitalul Pantelimon a decedat. Peste 130 de raniti sunt in continuare internati in mai multe spitale din Bucuresti, in jur de 90 fiind in stare critica sau grava.

In ce priveste evolutia anchetei, cei trei patroni ai clubului - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - au fost arestati preventiv, marti seara, pentru 30 de zile.

Unul dintre patroni, Costin Mincu, a transmis si un mesaj de dupa gratii in care a spus ca si o parte din el a murit in acea noapte tragica: "As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat", a transmis Mincu.

In schimb, din cadrul anchetei apar noi informatii despre modul in care cei trei actionari conduceau afacerea, inclusiv dezvaluiri despre ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Cei 3 patroni ai clubului au fost arestati. A fost facuta si prima demitere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tragedie Colectiv, #incendiu Colectiv, #bilant morti Colectiv, #patroni retinuti Colectiv, #tanara murit Colectiv , #Stiri Administratie