Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 21:10
732 citiri
Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti
Foto: Ziare.com/Camelia Badea

Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit, miercuri seara. Bilantul negru ajunge astfel la 51 de morti in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie.

Potrivit Realitatea TV, este vorba de Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity. In urma incendiului din clubul Colectiv, tanarul de 34 de ani, fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima, a fost internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Miercuri, Alexandru Pascu a fost transportat cu o aeronava a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat intr-un spital din Franta. El a murit insa pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat inainte de ora 19.30.

Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.

Duminica au mai murit inca patru tineri, ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti" pe Ziare.com

#51 morti colectiv, #victime colectiv morti , #Stiri Administratie