Incendiu in Colectiv Angajatii ISU puteau sa estimeze riscurile din club - motivarea arestarii

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 21:10
836 citiri
Incendiu in Colectiv Angajatii ISU puteau sa estimeze riscurile din club - motivarea arestarii
Foto: Ziare.com

Antonina Radu si George Matei, angajatii ISU care au facut controale in Colectiv, puteau sa estimeze cu precizie, datorita pregatirii lor, riscurile la care se pot expune persoanele care participau la activitati in clubul respectiv, se arata in motivarea arestarii acestora.

Capitanul George Matei, unul dintre angajatii ISU care a efectuat controale in Colectiv, a fost arestat preventiv, marti, de Tribunalul Militar Bucuresti pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu privind eliberarea avizelor pentru clubul din Capitala. Instanta a decis ca Antonina Radu, al doilea angajat ISU care a efectuat verificari in club, sa fie plasata in arest la domiciliu.

Incendiu in Colectiv Cei doi ofiteri ISU care au facut verificari in club au fost arestati (Video)

Judecatorul de drepturi si libertati arata in motivarea deciziei ca nu pot fi luate in considerare sustinerile aparatorilor inculpatilor potrivit carora nu s-a facut niciun control la Clubul Colectiv, ca cei ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Angajatii ISU puteau sa estimeze riscurile din club - motivarea arestarii" pe Ziare.com

#motivare arestare angajati ISU, #angajati ISU arestati, #pompieri ISU arestati , #Stiri Administratie