Incendiu in Colectiv: Bilantul tragediei a ajuns la 31 de morti. Toti cei 3 patroni au fost retinuti

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 00:22
912 citiri

Bilantul victimelor incendiului devastator de vineri noapte din clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 31 de morti luni dupa-amiaza, cand trupul unuia dintre ranitii internati la Spitalul de Arsi a cedat. 136 de persoane raman in continuare internate, dintre care aproximativ 90 sunt in stare grava si foarte grava.

Starea pacientilor se schimba de la o ora la alta, existand si vesti bune, dar, din pacate, si evolutii negative.

Intre timp, cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, luni seara, ca incepand de sambata au fost audiate 40 de persoane in cazul incendiului de la clubul Colectiv si ca ancheta se efectueaza pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii ale statului.

Autoritatile au constituit o linie telefonica de urgenta - 021.9647, pentru ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Bilantul tragediei a ajuns la 31 de morti. Toti cei 3 patroni au fost retinuti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu colectiv raniti detalii spital, #lista raniti incendiu Colectiv spitale , #Stiri Administratie