Inca un deputat salvat in Parlament: DNA ceruse aviz sa il retina

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 14:44
812 citiri
Inca un deputat salvat in Parlament: DNA ceruse aviz sa il retina
Foto: Facebook/Adrian Gurzau

Deputatul Adrian Gurzau a fost scapat de colegii din Parlament, multi dintre ei refuzand sa voteze, desi erau prezenti, cererea DNA pentru incuviintarea retinerii intr-un dosar de trafic de influenta.

Dintre cele 266 de voturi valabil exprimate, 136 au fost pentru incuviintare si 130 impotriva. Jurnalistii de la Digi24 spun ca in sala erau mai multi deputati prezenti care n-au vrut sa voteze, astfel ca nu a fost intrunit cvorumul si rezultatul votului nu poate fi luat in considerare. Pentru incuviintarea retinerii deputatului era nevoie de 139 de voturi favorabile cererii DNA.

Deputatii urmeaza sa voteze acum solicitarea DNA pentru arestarea preventiva a lui Gurzau.

Inainte de vot, deputatul le-a cerut colegilor sa respinga cererile de retinere si arestare pe motiv ca are in ingrijire copii minori si parinti pensionari, dar si ca din arest nu s-ar putea apara asa cum ar trebui.

"Am trei copii minori acasa, cel mic are un an si jumatate, doi parinti pensionari si va cer un ...citeste mai departe despre "Inca un deputat salvat in Parlament: DNA ceruse aviz sa il retina" pe Ziare.com

#Adrian Gurzau DNA retinere, #Adrian Gurzau cerere DNA retinere , #Stiri Administratie