Inca o retinere in dosarul lui Oprescu - om de afaceri, acuzat de complicitate la spalare de bani

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 11:24
1021 citiri
Inca o retinere in dosarul lui Oprescu - om de afaceri, acuzat de complicitate la spalare de bani
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au facut inca o retinere, duminica seara, in dosarul de coruptie al primarului Capitalei Sorin Oprescu. Este vorba despre omul de afaceri Claudiu Bengalici, care conduce firma Delta Consruct.

Potrivit unui comunicat DNA, Bengalici este acuzat de doua infractiuni de complicitate la spalare de bani in dosarul in care Sorin Oprescu a fost arestat preventiv duminica noaptea.

Sorin Oprescu, dupa gratii pentru 30 de zile - Drumul de la flagrant la arestFostul sofer al lui Sorin Oprescu, sefa si adjunctul Centrului Palatele Brancovenesti, retinuti de DNADosarul de mita al lui Sorin Oprescu: Directorul economic al Primariei Capitalei, retinut de DNA (Video)

Se pare ca prin societatea sa ar fi trecut mita de la o firma denuntatoare catre intermediarii care i-au livrat mai departe banii unui director din Primaria Capitalei. Mediafax arata ca valoarea totala a sumei s-ar ridica la sase milioane de lei.

"In cursul anului 2014, inculpatul Bengalici Claudiu a ajutat... citeste mai departe despre "Inca o retinere in dosaru lui Oprescu - om de afaceri, acuzat de complicitate la spalare de bani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Claudiu Bengalici retinut, #retineri dosar Oprescu , #Stiri Administratie