Inca o demisie din PSD: A plecat un fost secretar de stat

Joi, 02 Februarie 2017, ora 10:53
5790 citiri
Inca o demisie din PSD: A plecat un fost secretar de stat
Foto: Facebook/Ciprian Necula

Ciprian Necula, fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene in guvernul condus de Victor Ponta si in guvernul condus de Dacian Ciolos, si-a dat demisia din PSD.

"Am actionat, intotdeauna, in raport cu crezul meu! Nu am niciun motiv sa nu o fac si acum. Raman un om dedicat stangii, neafiliat politic", a scris Ciprian Necula pe Facebook.

Sociologul Gelu Duminica a reactionat dupa demisia lui Necula transmitand pe Facebook: "Ma bucur sa aud ca si Ciprian si-a dat demisia din PSD. Cine il cunoaste intelege si de ce".

Tot joi dimineata a demisionat din Guvern si ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, spunand ca nu poate accepta impostura sau minciuna.

Si fostul deputat PSD din perioada 2012-2016 Aurelia Cristea, care este initiatoarea legii antifumat, si-a dat miercuri demisia din partid.

Si fostul consilier judetean al PSD Maramures si trezorier al filialei, Calin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a demisionat transmitand un mesaj dur catre premierul Sorin Grindeanu.

"Domnule Grindeanu, nu pot sa spun decat ca ai facut ceva pe numele bunicului tau scris pe peretele Memorialului Durerii de la Sighet prin aceasta atitudine! Inchei citandu-l pe Ion Ratiu: 'Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru ca tu sa poti sa nu fii de acord cu mine!'", a scris acesta pe Facebook.

Demisiile vin dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat, marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache, dupa ce la sedinta a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Totodata, presedintele Iohannis a discutat cu Avocatul Poporului, caruia i-a pus la dispozitie documente care arata ca poate sesiza Curtea Constitutionala, invitandu-l sa o faca.

Deciziile Guvernului au scos in strada sute de mii de oameni in ultimele zile. 300.000 de oameni au protestat, miercuri seara, in toata tara, dintre care 150.000 in Piata Victoriei din Capitala, unde au avut loc violente provocate de huligani. ...citeste mai departe despre "Inca o demisie din PSD: A plecat un fost secretar de stat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciprian Necula demisionat, #Ciprian Necula demisionat PSD, #Ciprian Necula PSD , #Stiri Administratie