Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inca 15 kilometri din autostrada de Centura Bucuresti au primit autorizatie de construire

Inca 15 kilometri din autostrada de Centura Bucuresti au primit autorizatie de construire
Ministerul Transporturilor a emis miercuri, 28 octombrie, autorizatia de construire pentru inca un sector din lotul II Vidra - Bragadiru al A0 Sud, aproximativ 15 km de autostrada.


"Inca o etapa importanta pentru realizarea A0, cel mai important proiect rutier din Regiunea Bucuresti-Ilfov. Am semnat autorizatia de construire pentru inca un sector din Lotul II al A0 Sud, aproximativ 15 km de autostrada, portiunea care trece prin localitatile Bragadiru, Magurele, Jilava, Darasti, 1 Decembrie, Vidra si Cornetu", a anuntat Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, potrivit economica.net

Autostrada de Centura Bucuresti A0, parte a unui urias proiect european de infrastructura rutiera numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totala de 101 km.

"Asa cum am promis, in maximum 2 ani (2022), vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centura a Bucurestiului, respectiv Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei) si, in maximum 3 ani (2023), cele 3 loturi de pe A0 Sud, adica 52 de km din Autostrada de Centura Bucuresti Sud", a reamintit Scriosteanu.

Contractul pentru lotul 2 din A0 Sud a fost semnat in martie anul trecut cu compania din Turcia Alsim Alarko si are o valoare de 750,85 milioane de lei. ...citeste mai departe despre "Inca 15 kilometri din autostrada de Centura Bucuresti au primit autorizatie de construire" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 345 ori