Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inapoi si de la capat: Inca o licitatie pentru autostrada Comarnic-Brasov

Inapoi si de la capat: Inca o licitatie pentru autostrada Comarnic-Brasov
Licitatia pentru tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov va fi reluata, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 2 septembrie.

In lucru urmeaza a fi doua loturi care insumeaza insa putin peste 10 kilometri, Comarnic - Predeal si Predeal - Cristian.

CNADNR informeaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a fost initiata procedura de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului "Proiectare si executie Autostrada Bucuresti - Brasov, Tronson Comarnic-Brasov, Lot 1: sector Comarnic - Predeal, km 111+300 - km 115+300; Lot 2: sector Predeal - Cristian, km 162+300 - km 168+600 si Drum de Legatura".

Sectorul de 4 kilometri din portiunea Comarnic-Predeal are o valoare estimata a contractului de aproape 167 de milioane de lei, fara TVA, adica peste 9 milioane de euro pe kilometrul de autostrada.

E oficial! Statul renunta la autostrada Comarnic-Brasov (Video)

De asemenea, sectorul de 6,3 kilometri de autostrada Predeal-Cristian are o valoare estimata a contractului ...citeste mai departe despre "Inapoi si de la capat: Inca o licitatie pentru autostrada Comarnic-Brasov" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1026 ori