In pragul minivacantei de Rusalii, autoritatile se apuca sa repare DN1

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 12:16
1167 citiri
In pragul minivacantei de Rusalii, autoritatile se apuca sa repare DN1
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii rutieri anunta ca in cursul zilei de miercuri vor fi facute lucrari de reparatii sau de intretinere la drumul national 1, in zona localitatii prahovene Romanesti si pe tronsonul Sinaia - Azuga, iar pe DN 1A, in zona Maneciu, vor fi montate glisiere metalice de protectie, astfel ca le recomanda soferilor aflati in trafic sa circule cu prudenta in zonele respective.

Centrul Infotrafic al Poltiei Romane anunta ca miercuri, in judetul Prahova, pe DN1, la kilometrul 49+800 de metri, in zona Romanesti, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, se vor executa lucrari de reparatii la suprafata carosabila (plombari).

Dupa finalizarea acestora, utilajele se vor deplasa si la kilometrul 60, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti.

Sursa citata mai informeaza ca tot pe DN1, intre kilometrii 111 si 138, pe tronsonul Sinaia - Azuga, se vor desfasura lucrari de intretinere.

De asemenea, pe DN1A, intre kilometrii 132 si 134, in zona Maneciu, se vor monta glisiere metalice de protectie.

In aceste conditii, politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu prudenta in zonele de lucru.

Potrivit Infotrafic, tot miercuri, pana in jurul orei 13:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad - Timisoara, la kilometrul 540, se vor executa lucrari de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe benzile unu si de urgenta.

Tot pe A1, miercuri, pana in jurul orei 14:00, pe sensul de mers Pitesti - Bucuresti, intre kilometrii 75 si 73, vor fi executa lucrari de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe banda numarul unu. Pana la aceeasi ora, pe acelasi sens de mers, intre kilometrii 70 si 36, se vor desfasura lucrari de frezare pe banda de urgenta, fara afectarea benzilor de circulatie. ...citeste mai departe despre "In pragul minivacantei de Rusalii, autoritatile se apuca sa repare DN1" pe Ziare.com

#lucrari reparatii DN1, #glisiere protectie DN1A , #Stiri Administratie