In decembrie, se dau in folosinta cei trei kilometri de pe A3 din zona Petricani

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 19:31
1210 citiri
In decembrie, se dau in folosinta cei trei kilometri de pe A3 din zona Petricani
Foto: Arhiva Ziare.com

Cei trei kilometri care vor intregi autostrada A3 (Bucuresti - Ploiesti) in zona Petricani vor fi dati in folosinta pe 20 decembrie.

"Pe 15 decembrie vor fi dati in folosinta 15 kilometri de autostrada pe lotul 2 Lugoj-Deva si o sa mai fie 3 kilometri la A3. Acest lot nu este important pentru iesirea pe autostrada, ci este important pentru Petricani. Dupa cum stiti, eu chiar am lucrat in zona, la Renault, si toata lumea din Doamna Ghica vine pe Petricani. Este aglomeratie foarte mare, mai trece si trenul cateodata si se blocheaza de multe ori.

Daca deschidem acest tronson putem oferi o alta alternativa in cazul in care se produce un accident sau un blocaj oamenii sa poata ajunge in nordul orasului pe acea varianta folosind soseaua de centura. Este programata (deschiderea - n.red.) pe 20 de decembrie", a precizat, sambata, ministrul Sorin Buse, care a raspuns unei intrebari referitoare la numarul de kilometri de autostrada care vor fi dati in folosinta in acest an.

Ministrul ...citeste mai departe despre "In decembrie, se dau in folosinta cei trei kilometri de pe A3 din zona Petricani" pe Ziare.com

#kilometri autostrada Petricani, #contracte deszapezire 2016 , #Stiri Administratie