Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

In Bucuresti se elibereaza buletine si in weekend, 14 ore pe zi, sa se poata vota la referendum. Cine n-are toate actele primeste unul provizoriu

In Bucuresti se elibereaza buletine si in weekend, 14 ore pe zi, sa se poata vota la referendum. Cine n-are toate actele primeste unul provizoriu

Serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din Capitala vor fi deschise in zilele de 6 si 7 octombrie, intre orele 07:00 si 21:00 pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate. Cei care doresc sa voteze la referendum, pot depune actele si vor primi in aceeasi zi documentul de identitate.

Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti va asigura, in zilele de 06 si 07 octombrie, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate.

Programul de lucru cu publicul va fi extins in zilele de sambata, 06.10.2018, intre orele 07:00 si 21:00, (inclusiv pentru depunerea documentelor in vederea eliberarii actelor de identitate) si duminica, 07.10.2018, intre orele 07:00 si 21:00. (07:00 - 16:00 - pentru depunerea documentelor in vederea eliberarii actelor de identitate).

"Cartea de identitate se intocmeste si se elibereaza pe baza cererii scrise a persoanei si a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, starii civile, cetateniei romane si a domiciliului", au transmis reprezentantii Primariei Capitalei.

Contravaloarea producerii si eliberarii cartii de identitate este de 7 lei si se achita la ghiseele birourilor de evidenta a persoanelor sector 1 - 6, precum si prin SMS apeland numarul scurt 7530 pentru sectorul 5.

Primaria Capitalei precizeaza ca, atunci cand nu pot fi prezentate anumite documente (certificate de stare civila, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), se va elibera carte de identitate provizorie, caz in care se vor depune si 3 fotografii 3/4 cm si taxa de 1 leu, achitata in acelasi mod ca si in cazul cartilor de identitate. In mod normal, cererile care nu contin toate actele necesare nu sunt acceptate. ...citeste mai departe despre "In Bucuresti se elibereaza buletine si in weekend, 14 ore pe zi, sa se poata vota la referendum. Cine n-are toate actele primeste unul provizoriu" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 714 ori