Ilie Carabulea si fiul sau au fost arestati preventiv

Sambata, 05 Martie 2016, ora 22:57
1716 citiri
Ilie Carabulea si fiul sau au fost arestati preventiv
Foto: sociologyofrichness.wordpress.com

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul sau Oprea-Nicolae Carabulea si trei dintre retinutii in dosarul Carpatica Asig au fost arestati preventiv, iar alte doua persoane au fost plasate in arest la domiciliu, a decis, sambata seara, Tribunalul Sibiu.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Sibiu, magistratii au decis, sambata seara, ca Ilie Carabulea, fiul sau Oprea-Nicolae Carabulea, Angela Toncescu, Liviu Stoicescu si Gheorghe Nasarau sa fie arestati preventiv, iar Maria Cosa si Georgeta Crideanu sa fie plasate in arest la domiciliu, informeaza News.ro.

Astfel, Tribunalul Sibiu a admis propunerea procurorilor Biroului Teritorial Sibiu al DIICOT privind arestarea preventiva a cinci dintre inculpati, intre care Ilie Carabulea si fiul sau si a respins propunerea de arestare in cazul altor doua persoane, in cazul carora magistratii au dispus masura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Prejudiciu de 70 de milioane de lei, produs de gruparea constituita de fiul lui Ilie ...citeste mai departe despre "Ilie Carabulea si fiul sau au fost arestati preventiv" pe Ziare.com

#Carabulea arest preventiv, #Carabulea arestat Sibiu , #Stiri Administratie