Iesi din tara pe la Vama Veche? Vezi ca se lucreaza la drum si se circula cu restrictii

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 20:55
864 citiri
Iesi din tara pe la Vama Veche? Vezi ca se lucreaza la drum si se circula cu restrictii
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca aveti de gand sa iesiti din tara pe la Vama Veche, aflati ca de vineri au inceput lucrari de asfaltare a carosabilului care vor dura o saptamana.

Din acest motiv, traficul prin vama se va desfasura cu dificultate, pe cate o singura banda atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire.

Pentru evitarea aglomeratiei, reprezentatii Garzii de Coasta recomanda tranzitarea si a celorlalte puncte din judet existente la granita cu Bulgaria, si anume Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov si Punctul de Trecere a Frontierei Negru Voda.

"CNAIR a informat Garda de Coasta ca incepand de astazi, 16.06.2017, in Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche se vor executa lucrari de asfaltare a partii carosabile, timp de aproximativ o saptamana. Ca urmare a acestui fapt, traficul transfrontalier se va desfasura cu dificultate, pe cate o singura banda, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara", se arata intr-un comunicat al Garzii de Coasta.

Sursa citata mentioneaza ca participantii la traficul transfrontalier au la dispozitie aplicatia trafic online, dezvoltata de Politia de Frontiera Romana, ce poate fi accesata pe pagina de Internet a institutiei, care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

"Timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute", se mai arata in comunicat. ...citeste mai departe despre "Iesi din tara pe la Vama Veche? Vezi ca se lucreaza la drum si se circula cu restrictii" pe Ziare.com

#trafic restrictii Vama Veche , #Stiri Administratie