Haos la metrou, unde trenurile stau blocate pe sine minute in sir. Problemele vor dura tot restul zilei

Miercuri, 27 Februarie 2019, ora 10:08
977 citiri
Haos la metrou, unde trenurile stau blocate pe sine minute in sir. Problemele vor dura tot restul zilei
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii care au mers, miercuri dimineata, cu metroul au stat in trenuri mult mai mult decat de obicei. Din cauza unor probleme tehnice, circulatia s-a desfasurat ingreunat.

Problemele au aparut pe mai multe rute, printre care Dristor 1 - Pantelimon si Anghel Saligny - Preciziei.

Un drum de 25 de minute in mod normal a durat, miercuri dimineata, peste o ora, conform corespondentului Ziare.com. In aproape toate statiile, trenurile stationau cateva minute, pana la 10 minute.

Mare parte din calatori de pe magistrala 3 au coborat la Eroilor pentru a se indrepta catre autobuze.

Intarzierile vor continua intreaga zi

Ziare.com l-a intrebat pe directorul Metrorex, Dumitru Sodolescu, ce anume cauzeaza aceste intarzieri. Directorul ne-a transmis ca institutia a explicat deja intarzierile prin intermediul unui comunicat de presa.

De fapt, prin intermediul comunicatului, Metrorex anunta ca, pe Magistralele 1 si 3, trenurile vor circula mai rar pe parcursul intregii zile.

"Informam publicul ca astazi, 27.02.2019, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara cu o intarziere de pana la 3-4 minute fata de intervalul normal de succedare a trenurilor.

Situatia este cauzata de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni in cursul acestei nopti pentru remedierea situatiei. Calatorii sunt anuntati prin sistemul de sonorizare din statii", a transmis Metrorex.

Estimarile Metrorex de intarzieri minore nu se potrivesc cu situatia din subteran, simtita de propria piele de calatori in aceasta dimineata. ...citeste mai departe despre "Haos la metrou, unde trenurile stau blocate pe sine minute in sir. Problemele vor dura tot restul zilei" pe Ziare.com

#circulatie ingreunata metrou, #probleme tehnice metrou , #Stiri Administratie