Hai sa-ncepem de la zero, corect si curat, sa fim noi asa cum ne dorim sa fie tara!

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 07:00
1097 citiri
Hai sa-ncepem de la zero, corect si curat, sa fim noi asa cum ne dorim sa fie tara!
Foto: Arhiva personala a lui Nicolae Stefanuta

Nicolae Stefanuta a absolvit programul de Master in politici publice al Universitatii Georgetown din Washington, precum si programul de Master in relatii internationale al Academiei Diplomatice din Viena. Acum este responsabil de relatiile Parlamentului European cu Congresul american si Parlamentul Canadei in sfera guvernantei economice si a serviciilor financiare.

Este functionar european din 2007 si a activat in cadrul Comisiei pentru buget si al Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din Parlamentul European. A fost delegat in cadrul echipei pentru reducerea saraciei si crestere economica a UNDP (Programul de dezvoltare al ONU), in Addis Abeba, Etiopia.

Recent a propus i74 - proiect legislativ al cetatenilor - mai ales pentru a introduce un nou spirit: "Ca lucrurile se pot face si de jos in sus, de la firul ierbii. Suntem o generatie care a invatat multe si care are multe idei, de ce sa nu concretizam si in sfera asta a politicilor publice? Avem idei, avem ...citeste mai departe despre "Hai sa-ncepem de la zero, corect si curat, sa fim noi asa cum ne dorim sa fie tara!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicoale Stefanuta Romania maine, #tineri viitor Romania, #campanie Romania maine , #Stiri Administratie