Hackerul Guccifer, adus din SUA sa-si ispaseasca pedeapsa

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 17:49
791 citiri

Hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub pseudonimul Guccifer, a fost incarcerat in Penitenciarul Bucuresti - Rahova si urmeaza sa intre intr-o perioada de 21 de zile de carantina, dupa care se va stabili in ce regim de executare a pedepsei va fi incadrat si in ce penitenciar isi va ispasi condamnarea dispusa de instantele din Romania.

"Detinutul respectiv se afla, in momentul acesta, in custodia Penitenciarului Rahova. Dupa formalitatile de incarcerare incepe perioada de carantina de 21 de zile. In aceasta perioada, daca situatia este de condamnare definiva, la sfarsitul perioadei de carantinare, observare se stabileste regimul de individualizare a pedepsei. Dupa stabilirea regimului urmeaza sa se decida daca va fi transferat si unde", a declarat comisarul-sef Gabriela Livadariu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Bucuresti-Rahova.

Hackerul Guccifer, care a fost condamnat in septembrie la patru ani si patru luni de inchisoare, de catre o instanta din statul Virginia, a ...citeste mai departe despre "Hackerul Guccifer, adus din SUA sa-si ispaseasca pedeapsa" pe Ziare.com

#Guccifer extradat Romania, #Guccifer incarcerat Romania , #Stiri Administratie