Guvernul da bani mai multi medicilor pentru garzi incepand cu 1 octombrie

Sambata, 06 August 2016, ora 17:37
762 citiri
Guvernul da bani mai multi medicilor pentru garzi incepand cu 1 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul a anuntat, sambata, ca va lua o serie de masuri prin ordonanta de urgenta cu privire la plata garzilor efectuate de medici, banii necesari urmand sa fie obtinuti din economii.

Intr-un comunicat remis presei si postat pe site-ul Ministerului Sanatatii se precizeaza ca Guvernul a decis ca "plata garzilor suplimentare efectuate de medici sa se faca pornind de la baza salariala crescuta prin intermediul ordonantei de urgenta 20/2016", incepand de la 1 octombrie.

"Fondurile de circa 100 de milioane de lei necesare cresterii platii garzilor pentru medici in anul 2016 vor proveni din administrarea mai eficienta a resurselor deja existente in sistemul sanitar, iar mecanismele gasite nu afecteaza in niciun fel prognozele de deficit bugetar.

Cu alte cuvinte, cresterea veniturilor pentru garzi va fi finantata printr-un control mai strict al cheltuielilor si prin masuri de reducere a risipei din sistem. Reglementarea se va face prin ordonanta de urgenta conform discutiilor avute... citeste mai departe despre "Guvernul da bani mai multi medicilor pentru garzi incepand cu 1 octombrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvern plata garzi medici , #Stiri Administratie