Guvernul a desemnat doi purtatori de cuvant pentru perioada presedintiei rotative a UE

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 21:36
587 citiri
Guvernul a desemnat doi purtatori de cuvant pentru perioada presedintiei rotative a UE
Foto: Arhiva site/Guvernul Romaniei

Nelu Barbu, actualul purtator de cuvant al Guvernului Dancila, si directorul general in Ministerul Afacerilor Externe, Doris Mircea, au fost desemnati purtatori de cuvant pe perioada exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Doris Mircea este diplomat de cariera cu rang de ministru plenipotentiar, coordonator al Directiei Comunicare, Promovare si Organizare din cadrul Unitatii pentru Pregatirea Presedintiei Romaniei la Consiliul U.E. a M.A.E., anunta Executivul, intr-un comunicat de presa.

Din 2002 a activat in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa U.E. de la Bruxelles, ca purtator de cuvant, responsabil pentru afaceri culturale, educatie, cercetare, diplomatie publica si strategia de comunicare. In 2008 a revenit in tara la conducerea Directiei Comunicare, fiind numita, in 2010, purtator de cuvant al M.A.E. Este doctor in sociologie (tema comunicarea in diplomatie) si a absolvit Master of Arts in International Politics la ULB, Bruxelles.

Nelu Barbu este consilier de stat al prim-ministrului si purtator de cuvant al Guvernului incepand cu februarie 2018. ...citeste mai departe despre "Guvernul a desemnat doi purtatori de cuvant pentru perioada presedintiei rotative a UE" pe Ziare.com

#Guvern Nelu Barbu Doris Mircea UE , #Stiri Administratie