Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul a aprobat forma finala a proiectului Legii bugetului de stat pentru 2021, cu avizul Consiliului Legislativ

Guvernul a aprobat forma finala a proiectului Legii bugetului de stat pentru 2021, cu avizul Consiliului Legislativ

Guvernul a aprobat in seara zilei de luni, 22 februarie, proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 in forma finala, cu avizul Consiliului Legislativ.

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, liderul PNL, afirma ca, dupa adoptarea in forma finala, cu avizul Consiliului Legislativ, proiectul Legii bugetului de stat va fi transmis in Parlament cel mai probabil marti.

"Se stie ca a venit abia in cursul zilei de astazi avizul Consiliului Legislativ si, procedural, chiar daca nu exista o modificare a Legii bugetului de stat in urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie adoptat bugetul in urma avizului Consiliului Legislativ. Cel mai probabil, Legea bugetului de stat si Legea asigurarilor sociale de stat vor fi trimise in cursul zilei de maine catre Parlament", preciza Orban, luni, la Parlament.

Tot in sedinta de luni, Executivul a aprobat, printr-o hotarare, modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale, aprobate prin HG 1.850/2006, care permite plata salariilor restante minerilor de la CH Hunedoara care au protestat timp de mai multe zile prin blocarea in subteran la minele Lupeni si Lonea.

Pe 19 februarie, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a avizat favorabil propunerile de buget pe anul 2021 pentru institutiile cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale.

Citeste si:

Diana Sosoaca, inca un scandal. Circ la poarta Institutului Marius Nasta: Vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitarNoile reguli obligatorii impuse de WhatsApp. Ce se intampla daca nu le respecti"Gaurile negre" de la Ministerul Transporturilor. Companiile din infrastructura au raportat pierderi de peste doua miliarde de lei in anul pandemicLocuinta veche sau una noua? Care este mai avantajoasa?FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta" ...citeste mai departe despre "Guvernul a aprobat forma finala a proiectului Legii bugetului de stat pentru 2021, cu avizul Consiliului Legislativ" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 418 ori