Grup infractional organizat la Protectia Martorilor

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 19:12
840 citiri
Grup infractional organizat la Protectia Martorilor
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA a destructura un grup infractional organizat in cadrul Oficiului National pentru Protectia Martorilor. Dupa ce seful ONPM, Adrian Barascu, a fost retinut luni seara, alte patru persoane au fost retinut marti.

Astfel, DNA anunta retinerea lui Puscas Dan Cristina, comisar sef in cadrul O.N.P.M., fiind acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu, in forma continuata (2 infractiuni).

A mai fost retinut Nanu Ion Octavian, comisar sef in cadrul (O.N.P.M.), acuzat de constituire a unui grup infractional organizat; obtinere ilegala de fonduri, in forma continuata; abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si complicitate la savarsirea infractiunii de deturnare de fonduri, in forma continuata.

Aceeasi masura a fost luata si fata de Lehadus Aurel, comisar sef in cadrul O.N.P.M., acuzat de constituire a unui grup infractional organizat; abuz in serviciu, in forma ...citeste mai departe despre "Grup infractional organizat la Protectia Martorilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grup infractional Protectia Martorilor, #retineri Protectia Martorilor, #retineri comisari Protectia Martorilor , #Stiri Administratie