Greva de la metrou: Tribunalul Bucuresti judeca azi daca protestul de maine ar fi legal

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 11:25
1138 citiri
Greva de la metrou: Tribunalul Bucuresti judeca azi daca protestul de maine ar fi legal
Foto: Arhiva Ziare.com

Metrorex a depus, luni, la Tribunalul Bucuresti o cerere de "constatare a nelegalitatii grevei" care urmeaza sa aiba loc miercuri, potrivit unor oficiali ai instantei din Capitala. "Procesul urmeaza sa inceapa in jurul orei 12.00", au explicat sursele citate.

Demersul Metrorex vine dupa ce Tribunalul Bucuresti a declarat nelegala greva de avertisment declansata de Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) in 15 noiembrie.

Vineri, angajatii Metrorex au anuntat ca vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 si 16:00.

"Potrivit instantei, Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social. Instanta "constata nelegalitatea declararii si declansarii grevei de avertisment in data de 15.11.2018, intre orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA"", se arata in comunicatul publicat luni de Metrorex.

I.S. ...citeste mai departe despre "Greva de la metrou: Tribunalul Bucuresti judeca azi daca protestul de maine ar fi legal" pe Ziare.com

#greva Metrorex, #metrorex greva metrou, #greva metrou , #Stiri Administratie