Greva care provoaca haos in aer: "Seful ROMATSA se joaca cu siguranta oamenilor din avion"

Joi, 09 Iulie 2015, ora 15:35
1083 citiri
Greva care provoaca haos in aer: "Seful ROMATSA se joaca cu siguranta oamenilor din avion"
Foto: Facebook/ROMATSA

Controlorii de trafic aerian de la ROMATSA au anuntat, miercuri dimineata, o greva fara precedent care va da peste cap zborurile din Romania.

Greva, la care vor participa 600 controlori ai companiei, va avea loc miercurea viitoare, pe 15 iulie, intre orele 11:00 si 13:00, interval in care transporturile aeriene vor fi partial blocate.

O greva fara precedent va provoca haos in aer: Controlorii de trafic blocheaza zborurile in Romania (Video)

Doi reprezentanti ai sindicatelor de la ROMATSA au explicat ca greva este un semnal de alarma catre directorul companiei, generalul Ion Aurel Stanciu, pe care il acuza de abuzuri si ilegalitati.

Liderii sindicali sustin ca au purtat negocieri cu reprezentantii conducerii in ultimele doua luni, insa nu s-a ajuns la un consens. Niciuna dintre cele 14 revendicari ale angajatilor nu a fost solutionata, iar asta pune in pericol mai ales siguranta pasagerilor.

In primul rand, controlorii de trafic aerian vor sa se pensioneze cel tarziu la ...citeste mai departe despre "Greva care provoaca haos in aer: "Seful ROMATSA se joaca cu siguranta oamenilor din avion"" pe Ziare.com

#greva ROMATSA, #greva ROMATSA revendicari, #greva ROMATSA pasageri , #Stiri Administratie